Ie românească Acasa
  • Ie românească Acasa
  • Ie românească Acasa
  • Ie românească Acasa
  • Ie românească Acasa
  • Ie românească Acasa
  • Ie românească Acasa
  • Ie românească Acasa

Ie românească Acasa

2.000 RON

Cantitate

Broderie exclusiv manuala, realizata pe panza din voal de matase. 

Timp de realizare: de la 2 la 3 saptamani. Intrucat coaserea pe panza din voal de matase nu este posibila, se foloseste tehnica de coasere prin canafas, urmand a fi scoase firele ulterior.

Acasa la bunica. Acolo timpul nu are hotare. Acolo timpul este valorificat in amintiri si lucruri simple, dar mari pentru ca sunt create de mana ei. 

Modelele abstracte si formele geometrice de genul patratelor, spiralelor, cercurilor sunt foarte frecvente in cultura populara fiecare avand o simbolistica aparte. De exemplu liniile drepte simbolizeaza drumul drept in viata, spiralele simbolizeaza suisurile si coborasurile vietii, ciclicitatea, cercurile trimit de asemenea la ciclicitate, cruciulitele amintesc de divinitate. 

Modelul de ie "Acasa" combina florile, spiralele si carligele. Florile ne duc la dorinta de frumos a femeilor ce au tesut modelul, iar spiralele semnifica cursul vietii. Brodata pe voal de matase, aceasta IE este de o finete rara.

Culorile iei sunt culori opuse, combinand adancul negrului cu bogatia auriului.  Tot ca si model avem pe aceasta ie si "carligul" simbolistica a norocului ce "trebuie agatat".

Acest model de ie este foarte potrivit atat pentru fetele tinere cat si pentru femeile mature. Un articol vestimentar potrivit pentru o tinuta speciala in orice anotimp. La fel de potrivita la o festivitate, o zi de nastere sau pur si simplu o zi aparte la birou.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie