VARA in IE Trandafir Ie românească
 • VARA in IE Trandafir Ie românească
 • VARA in IE Trandafir Ie românească
 • VARA in IE Trandafir Ie românească

VARA in IE Trandafir Ie românească

500 RON

Cusatura manuala pe panza topita din bumbac.

 • - Producător: HerminaHeart
 • - Cod produs: IEDA3816
 • - Disponibilitate: Pre-Order
 • Cantitate

  Cusatura manuala pe panza topita din bumbac.

  Culori: rosu.negru. Ia aduce povestea trandafirilor cataratori. Spectaculosi si impunatori. Frumusete exprimata in traditie.

  Timp de realizare: 1 saptamana.

  IE senina de vara. Vara aduce flori atat in gradina cat si pe vestimentatie. Sa ne bucuram de viu, culoare si soare!

  Modelele abstracte si formele geometrice de genul patratelor, spiralelor, cercurilor sunt foarte frecvente in cultura populara fiecare avand o simbolistica aparte.

  De exemplu liniile drepte simbolizeaza drumul drept in viata, spiralele simbolizeaza suisurile si coborasurile vietii, ciclicitatea, cercurile trimit de asemenea la ciclicitate, cruciulitele amintesc de divinitate. Romburile si patratele sunt niste simboluri foarte puternice si pline de semnificatie.Ele simbolizeaza pamantul, dar mai ales unirea materialului cu spiritualul. Pe de-o parte avem forma bucatii de pamant a taranului ce e fie ca un patrat fie ca un romb, pe de alta parte varfurile acestor forme geometrice reprezinta varfurile crucii.

  Acest model de ie este foarte potrivit atat pentru fetele tinere prin culorile vii, dar si pentru femeile mature, bunici si mame, prin modelele de cruci si flori. Un articol vestimentar potrivit pentru o tinuta speciala intr-o zi de vara. La fel de potrivita la o festivitate, o zi de nastere sau pur si simplu o zi aparte la birou.


  Opinii (0)

  Spune-ţi opinia

  Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie